Brupaint doet een interieur en exterieur herleven

Brupaint uit Genk in Limburg heeft al jaren ervaring om met haar algemene schilderwerken meer kleur aan het leven te geven. Bij nieuwbouwprojecten, verbouwingsopdrachten of interieurrenovaties zorgen wij ervoor dat het binnen- en buitenschilderwerk een optimaal effect heeft op uw woning, winkel, horecagelegenheid, bedrijfs- of kantoorpand.

 

U kunt altijd bij de verf- en kleurspecialisten van Brupaint terecht voor professioneel advies over de juiste keuze van kleuren voor uw specifiek project. Voor binnen en buiten hebben wij allerlei kwaliteitsverven voor een optimaal en duurzaam resultaat. Dankzij verschillende RAL-kleurenwaaiers kunnen we op basis van de afmetingen van uw specifieke ruimte en de plaatselijke lichtinval de beste kleuroplossing aan u voorstellen. Natuurlijk hebben we daarbij oog voor het kleinste detail en zijn vooral uw wensen en smaak essentieel.

 

Brupaint voert alleen algemene schilderwerken uit die honderd procent aan alle vereisten voldoen. Wij houden ons daarom bij de uitvoering strikt aan de reglementaire voorschriften, zodat elk project gegarandeerd veilig en verantwoord gerealiseerd kan worden.

 

Wij vertellen u ook graag meer over regelmatig onderhoud van uw schilderwerk, zodat u er nog langer van kunt genieten.

 

Kiezen voor Brupaint is kiezen voor vakmanschap in schilderwerk!