Een naadloze oplossing voor uw vloer

Brupaint in Genk (Limburg) is een specialist in naadloze vloerbedekking voor (industriële) bedrijven en woningen. Dankzij onze jarenlange ervaring met vloeren in veeleisende omstandigheden, bieden we u diverse praktische oplossingen aan:

Epoxyvloeren

Een epoxyvloer is een enorm sterke en onderhoudsvriendelijke vloer die zorgt voor een naadloos interieur met een groots ruimtelijk effect. Epoxyvloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en hebben een extreem hoge belastbaarheid. Dat maakt ze zeer geschikt voor de mechanische en/of chemische belasting in een industriële omgeving. En omdat epoxyvloeren in vele kleuren mogelijk zijn, is zo’n vloer ook voor thuis een slimme oplossing!

Acrylaatvloeren

Een acrylaatvloer kan zwaar belast worden, is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en bestand tegen chemische stoffen en vorst. Deze flexibele vloeroplossing kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en wordt binnen een dag geplaatst, ook als het vriest!

Gietvloeren

Een naadloze gietvloer is een veerkrachtige en duurzame vloer die leverbaar is in talloze kleuren en een strak uiterlijk verleent aan uw woning of bedrijf. Deze slijtvaste vloer bestaat uit polyurethaan, wat hem warm en comfortabel maakt. Gietvloeren zijn daarnaast kleurecht, vloeistofdicht, hoog belastbaar en onderhoudsvriendelijk.

 

Vraag Brupaint om meer info over de juiste toepassing voor uw vloer!